Kdo sem jaz?

Sem oseba, ki se neprestano uči… učim se o življenju in se izobražujem na vseh področjih, ki me zanimajo. Moje življenje je že zadnjih 15 let precej drugačno od vseh mojih vrstnikov.

Ko sem v tretjem letniku na faksu, zelo mlada postala mama, se je kar naenkrat spremenilo vse. Prišla je odgovornost, skrb, a hkrati najlepše darilo in neizmerna sreča – najina hčerka. Iz brezbrižnega študentskega življenja, se je kar naenkrat začelo družinsko življenje. Vsi okoli naju so dejstvo imeti otroka tako zgodaj, videli kot oviro, ampak jaz ne. Nikoli.

Končala sem faks, hodila v službo, imela še eno punčko in ob službi vpisala še magisterij. Končala tudi tega in potem me je karierna pot pripeljala do nepremičnin. Z nepremičninami sem se prvič konkretno srečala leta 2014 in vse od takrat spremljam, opazujem in raziskujem nepremičninski trg.

SKRIVNOSTI NepremičninskEGA svetA z RHEA nepremičninAMI

Pridružite se

laura-rozman

Meni je hči predstavljala največjo motivacijo za življenje, za izobrazbo, za kariero in predvsem motivacijo, da osvajam nova znanja ter da dokažem, da je čisto vse mogoče, če imaš le voljo.

LAURA ROŽMAN, RHEANEPREMICNINE.SI

Hvaležnost

Čeprav se moja kariera nadaljuje v standardih sistema vodenja kakovosti, so nepremičnine vedno bile moj hobi.

Danes sem mama trem hčerkam in ko pogledam nazaj na teh 15 let in na polno življenjskih in kariernih izzivov in novega znanja, ki mi ga je življenje dalo, lahko rečem, da sem samo izredno hvaležna.

Hvaležna, da so se volja, trud in trdo delo izplačali.

S strokovnostjo & enostavnimi nasveti do vašega doma

Blog, v nepremičninskem svetu, sem ustvarila z namenom, da vam zagotovim koristne informacije, s katerimi se srečujete na trgu in v vsakdanjem življenju. Tukaj bom z vami delila svoje znanje, izkušnje in vsesplošne informacije, ki vam bodo v pomoč, ko se vam bo zataknilo in ne boste vedeli na koga se obrniti.
BLOG

“V vsakdanjem hitrem tempu, kjer težko najdem proste minute, mi je Laura zelo pomagala do povsem brezskrbne prodaje. Komunikacijo med mano in kupcem je vodila odlično. Prihranila mi je res veliko časa. Hvala!”

BORIS

“Laura zna s svojo zakladnico znanja človeku prisluhniti in zanj poiskati pravo rešitev. Toplo priporočam vsem, ki se ne znajdejo na nepremičninskem trgu.”

LIDIJA

KAJ PONUJAM